MAINOS

Miksei hyvää saa joulun jälkeen?

Kolumni

Samuli Kinnari

Se on punaista. Siinä on mausteita. Se lämmittää.

Glögi on hyvää. Mausteinen juoma ilmestyy kauppojen hyllyille usein marraskuun alussa. Nopea pitää kuitenkin olla, jotta ehtii glöginsä nauttia. Kun pyhät ovat menneet, on joulujuomien tilalla jo mämmiä.

Miksei glögiä myydä ympäri vuoden? Se lämmittäisi mukavasti tammikuussa ja helmikuussakin. Voihan hyvin säilyvää glögiä tietenkin ostaa itselleen varastoon. Mutta useamman kuukauden tarpeen tyydyttäminen vaatisi vähintään vaatehuoneen täyttämistä juomapulloilla.

Esitin taannoin kaupan kassalla toiveen, että glögiä myytäisiin vielä joulun jälkeen. Kerroin myös kaipaavani juomaa juhannuksena. Myyjä lupasi välittää viestini kauppiaalle. Nyt odotan innolla, toteutuuko toiveeni.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top