MAINOS

Tonttu kylässä

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Teimme taas Teresan kanssa jouluvalmisteluja. Jos ette kerro hänelle, voin ihan meidän kesken mainita, että tämä kuusijuhlan odottaminen on meillä mennyt taas vähän överiksi. Teresa on jopa laatinut kolmivuorotyölistan. Meillä siis paistetaan pipareita ja siivoillaan nurkkia ympäri vuorokauden. Ja kolmen vuoron tekeminen kahden ihmisen voimin on aika raskasta.

Tässä eräänä päivänä ovikello soi juuri, kun olin juuri leipomassa kolmattakymmenettä pullapitkoa. Menin avaamaan. Oven takana seisoi tonttu. Punanuttu asteli sisään sen kummempia juttelematta. Olohuoneessa tonttu huusi myös vuorovapaata viettäneen Teresan paikalle. Puolisoni saavuttua vieras laittoi levyn soittimeen. Hetken kuluttua Macarenan sävelet kaikuivat talossa. Tonttu ryhtyi näyttämään askelia ja seurasimme Teresan kanssa perässä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top