MAINOS

Halleja vatkataan

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsän kunnanvaltuustolla oli talousarviokokouksessa pohdittavanaan kaksi paljon keskustelua herättänyttä kysymystä. Kansalaisopiston valtuusto päätti liittää Vammalan opistoon. Nuija kopahti täpärän äänestyksen jälkeen pöytään kunnanhallituksen esityksen mukaisesti. Kiikan ja Keikyän uimahalleille valtuusto kuitenkin päätti antaa jatkoaikaa. Hallituksen esitys olisi sulkenut molemmat pulikointipaikat vuonna 2003.

Uimahalleista on väännetty Äetsässä kättä kauan. Samoin tahkoa on käännetty muidenkin tuplapalveluiden parissa. Tosiasia on se, että kuntamme pinta-ala tai väkiluku eivät aseta minkäänlaisia edellytyksiä nykyisen kaksinapaisuuden suosimiselle.

On mielenkiintoista nähdä, minkälaisia tuloksia uimahallien omistuspohjan laajentamismahdollisuuksien selvittely tuottaa. Rahaa altaisiin joka tapauksessa tulevaisuudessa tulee uppoamaan. Molemmat hallithan ovat peräisin vuosikymmenten takaa. Mahdollinen markkinoinnin tehostaminenkaan tuskin tuottaisi valtavaa lisäystä kävijämääriin. Äetsän uimahallit ovat palvelutarjonnaltaan auttamattoman vanhanaikaisia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top