MAINOS

Uutiskatsaus

Kolumni

Samuli Kinnari

On aika luoda silmäys päättyvään paikallisuutisvuoteen. Kahdentoista kuukauden jakso on jälleen koettu ja uusi tekee tuloaan. Mitä oikein tapahtui?

Tästä vuodesta jäi mieleen ainakin kylmä kesä ja lämmin syksy. Uutispuuro oli sen sijaan aika haaleaa. Alkuvuosi sujuteltiin omalla painollaan. Suviaikaan ryhdyttiin hiljalleen valmistautumaan syksyn kunnallisvaaleihin. Äetsässä luonnollisesti puhuttiin koko vuosi kunnan kehnosta taloustilanteesta.

Meillä Sopulissa kuljettiin ylä- ja alamäkiä. Molemmat kuuluvat elämään. Varsinaisen toimitustyön ohessa paperilehden ulkoasua remontoitiin pariin otteeseen. Harmaita hiuksia aiheuttivat Sopuli Sähköpostilehden lähetysjärjestelmän tekniset ongelmat. Verkkolehden restaurointi aloitettiin jo loppukesällä. Nyt vuoden vaihtuessa työn pitäisi olla valmis.

Kello käy, kalenterinlehtiä käännetään. Toivottavasti alkava vuosi on uutisrikas ja hyvä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top