MAINOS

Kumarrus ja pyllistys

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsän kunta täytti viikonvaihteessa 20 vuotta. Juhlinta oli kuitenkin laimeahkoa.

Viime vuonna Äetsän mitätön panostaminen millennium-pippaloihin herätti ihmetystä. Hämmästelijöille kiiri silloin virastotalolta viesti, jossa kerrottiin kunnan panostavan kunnolla lähestyvään tasakymmensynttäriin. Niinpä vuosi vilahti, mutta lupaukset jäivät lunastamatta. Äetsän 20 vuotta ei juhlistettu edes puheella saatikka ilotulituksella.

Kuukausien vieriessä lupaukset synttärikemuista ilmeisesti unohtuivat. Lipsahdus ei ainakaan tehnyt hallaa kunnan kuralla olevalle taloudelle. Toisaalta juhlien sivuuttaminen lupauksista huolimatta toi uuden tahran Äetsän sakkaiseen julkisuuskuvaan.

Vaikka kansalaispippalot jäivätkin pitämättä, järjestettiin kunnan henkilökunnalle ja luottamushenkilöille kuitenkin pirskeet Kiikan nuorisotalolla. Siinä säästettiin sen verran, ettei vieraita kutsuttu seuralaisineen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top