MAINOS

Neljä eri kertomusta uudestavuodesta

Kolumni

Tanja Kallio

1. No joo, mä olin kavereiden kanssa hieman juhlimassa. Meillä oli tosi hauskaa kun saatiin kunnon ryhmä kasaan. Ensin me syötiin, sitten saunottiin ja ammuttiin raketteja ja olihan meillä hieman juomaakin mukana. Joo ja sitten vielä pelattiin erilaisia pelejä. Siis aivan mahtavaa kun sai olla vaan hyvässä seurassa.

2. Mun uusi vuosi meni siinä sivussa. Olin kotona, enkä paljon mitään tehnyt. Katselin ikkunasta kun taivaalla pamahteli paljon erivärisiä raketteja. Kyllä mä jossain vaiheessa mietin, että olis ollut kivaa tehdä jotain muuta kuin olla kotona, mutta toisaalta.

3. Niin mä en ole selvinnyt siitä kyllä vieläkään! Ihan uskomatonta. Me ryypättiin kolme päivää ihan putkeen. Vieläkin on sellainen olo, ettei missään tunnu! Siis ei yhtään paha olo. Mä en muista mitään, mitä olen tehnyt. En varmaankaan mitään kovin järkevää, muttei se mitään. Kyllä jossain vaiheessa pamauteltiin rakettejakin, muttei mulla ole mitään tietoa niistä. Sen mä muistan, kun kiipesin yhdelle puun oksalle. Joku kertoi, että olin tippunut sieltä ja kyllä siitä mustelmiakin tais tulla. No ei se mitään. Tinaakin valettiin, mutta niitten kanssa sattui pieni vahinko, kun ei ollut toi sihti ihan täysin kunnossa, niin ne kaatu vahingossa lattialle ja siitä syntyi pieni hätätilanne. On tosi nastaa, että saa olla ja juhlia näin rajusti. Kohta taas uudestaan!!!

4. Minä olin ja nautin uudesta vuodesta. Onhan se sellainen tietynlainen juhla ja ajattelin, että sitä voisi tehdä kaikenlaista mielenkiintoista, mutta ei sitten kuitenkaan. Löysin sellaisen tasapainon kun näin kavereita ja olin vaan. En ollut sidottuna mihinkään sovittuun vaan tein kaikenlaista hetken mielijohteesta. Uusi näkökulma tähänkin touhuun.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top