MAINOS

Salibandya tapaninpäivänä

Uutiset

Tanja Kallio

Vammalan Donitsi areenalla järjestettiin perinteinen tapaninpäiväturnaus, joka veti jälleen mukaansa monia lähialueiden joukkueita. Sarjoja oli kaksi, miesten- ja naistensarja. Miestensarjassa pelasi monta joukkuetta, joten joukkueet oli jaettu kahteen lohkoon. Naiset pääsivät hieman helpommalla, sillä mukaan oli ilmoittautunut vain kolme naisjoukkuetta, eli Roismalan Ponnistus, Kopteri ja Kokemäen Pallo. Tosin sarjassa pelasi neljä joukkuetta, sillä pienen väärinkäsityksen vuoksi Kokemäeltä tullut KoPa oli ilmoittautunut kahteen kertaan eri nimillä. Kokemäkeläisten toisen paikan otti yksi miesjoukkue.

RoPon naiset ottivat osaa pienellä joukkueella turnaukseen, vaikka heillä olikin joulutauko. Naisille päivä oli hyvä, sillä he voittivat KoPan 3-0, Kopterin 1-0 ja pelasivat tasan 2-2 miehiä vastaan. Yhteensä 5 pistettä keränneet RoPolaiset taistelivat turnausvoitosta lopulta kokemäkeläisiä vastaan ja voittivat ottelun 3-0. Mukaan RoPon naiset saivat komean pokaalin, joka luovutetaan ensi vuonna uusille voittajille, ellei se sitten pysy samalla joukkueella.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top