MAINOS

Toinen nainen

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Hupsista vaan, vilahti uusivuosikin ohi. Meitä oli täällä Fisurannassa minun ja Teresan lisäksi siis Nti sekä hänen uusi miesystävänsä Jukka-Pekka.

Vieraamme lähtivät uudenvuodenpäivänä. Teresa tiskasi keittiössä. Yllättäen kuulin astian särkyvän lattialle. “Hitto vie!” karjui rakas vaimoni. “Se on… voi, voi… Fiske-kulta, mä en kestä enää”, hän jatkoi. Ai miksikö Teresa pillastui? Häpeän, mutta nostan käteni pystyyn. Taidan olla syyllinen.

Joulun jälkeen nimittäin meille alkoi soitella entinen naisystäväni Birgitta. Onneksi vastasin, kun hän rimputti ensimmäisen kerran. Seuraavillakin soitoilla ehdin aina nostamaan luurin ennen Teresaa ja väitin kivenkovaan, että siellä on joku lehtimyyjä. Kun kahdettakymmenettäseitsemättä kertaa kahden päivän sisään väitin kaupustelijan soitelleen, ei vaimoni enää uskonut. Aina puhelun aikana Birgitta muuten henkäisi: “mä olen rotunainen, kenties erilainen”. Ehkä arvaattekin, että lievä riita minulle ja Teresalle syntyi. Päädyimme kuitenkin Nti:n ja Jukka-Pekan vuoksi esittämään onnellista avioparia vielä uuteenvuoteen. Mutta nyt niin sanotusti tulisia hiiliä taskuissa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top