MAINOS

Keskustelu ei kiinnosta uudessa osoitteessa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan kaupungin nettisivun suositut Pulinaboxi ja Yleinen keskustelu -palstat siirtyivät joulun alla vammalanseutu.netiin. Uudessa osoitteessa jutustelu ei kuitenkaan ole jatkunut entiseen malliin.

Erityisesti Pulinaboxi oli Vammalan kotisivulla toimiessaan suosittu keskustelupalsta. Uudessa osoitteessa viestejä on vajaan kuukauden aikana jätetty tasan kymmenen. Vammalan nettisivulla toiminut Pulinaboxi saattoi kerätä saman verran tekstejä yhden päivän aikana. Yleinen keskustelu -palstalla on nykyisin vielä hiljaisempaa. Viestejä ei tiistaina ollut yhtään kappaletta.

Reilu vuosi sitten Vammalan kaupunki halusi päästä kotisivunsa Pulinaboxi ja Yleinen keskustelu -palstoista kokonaan eroon. Lakkauttamisaikeista eriäviä mielipiteitä esittäneet vakikäyttäjät kuitenkin saivat palstat jatkamaan toimintaansa.

Vammalan kaupungin kotisivulla ongelmia aiheuttivat satunnaisesti palstoille putkahtaneet häirikköviestit, joiden puhdistaminen teetti ylläpidolle jonkin verran töitä.

Vammalan kaupungin kotisivun osoite on http://www.vammala.fi ja vammalanseutu.netin http://www.vammalanseutu.net.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top