MAINOS

Varjosalkun kurssi alamäessä

Uutiset

Samuli Kinnari

Sopulin kokoaman varjo-osakesalkun arvo on alempana kuin kertaakaan aiemmin. Viime vuoden maaliskuun loppupuolella lehtemme valitsi neljä osaketta, joita ostimme leikisti yhteensä 10 000 markalla eli noin 1 682 eurolla.

Varjo-osakesalkun arvo oli tämän viikon tiistaina 867 euroa. Hankintahetkestä arvonsa on parhaiten säilyttänyt Kemira. Kemianalan yrityksen osakkeen hankintahinta oli 5,80 euroa. Tiistaina Kemirasta maksettiin 5,38 euroa. Teknologiahuuma oli salkkua kasattaessa kovimmillaan. Hintojen putoaminen oli ennustettavissa, joten joukkoon kelpuutettiin IT-alalta ainoastaan JOT Automation Group. Yhtiön osakkeen arvo hankintahetkellä oli 9,35 euroa. Tiistaina JOT Automation Groupin osakkeista puolestaan maksettiin 2,00 euroa. Varjosalkusta löytyvät myös Castrum ja Yrityspankki Skop. Niiden osakkeet ovat suunnilleen säilyttäneet arvonsa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top