ILMOITUS

Instituutin ensiaskeleet

Kolumni

Samuli Kinnari

Vammala on tosissaan ryhtynyt pohjaamaan kirjainstituutin perustamista kaupunkiin. Töitä tehdään oikeassa paikassa, sillä painetulla sanalla on Tyrväällä vahvat juuret.

Parin vuoden kuluttua Suomen kirjainstituuttisäätiön pitäisi olla toiminnassa. Hanketta ajaa Vammalan kaupungin palkkaama projektipäällikkö. Hän on juuri aloittanut työnsä. Kaupunki ei jääne säätiön ainoaksi perustajajäseneksi. Hankkeeseen mukaan lähtemiseen on ilmennyt kiinnostusta eri tahoilla.

Toivottavasti projekti kulkee mukavasti ja instituutti nousee Vammalaan suunnitellulla aikataululla. Samalla kaupungin asema kirjakaupunkina vahvistuu, eikä makaa yksistään Vanhan kirjallisuuden päivien harteilla. Onhan Vammala toki tunnettu useampien kirjailijoiden ja Suomen vanhimman paikallislehden kotipaikkana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top