RoPon naisille kaksi pistettä

Uutiset

Samuli Kinnari

Naisten II-divisioonan salibandysarja jatkui viime viikonloppuna Ulvilassa. Ennen pelejä Roismalan Ponnistuksen naiset olivat kolmantena sarjataulukossa. Ensimmäisessä pelissä RoPolaiset saivat vastaansa FBC Turun. Pelillisesti katsottuna ottelu ei ollut hyvä, mutta tulos tyydytti, sillä RoPo voitti 5-0.

Toisessa pelissä tahti muuttui. Vastaan asettui Porin Karhut ja maaleja tehtiin molempiin päihin. Porilaiset saivat tehtyä kolme maalia RoPon päähän ja RoPolaiset iskivät neljä kertaa pallon vastustajan maaliin. Lopputulos oli kuitenkin Karhujen hyväksi 3-2, sillä kaksi RoPon tekemistä maaleista hylättiin. Mielipiteitä maalien hyväksyttävyydestä vaihteli, mutta tuomarin sanahan loppujen lopuksi asian ratkaisi. Hetken aikaa vammalalaisten mieli oli maassa, mutta onneksi toisesta pelistä saadut kaksi pistettä lohduttivat.

Toinen vammalalainen joukkue, Kopteri, hävisi molemmat pelinsä. Seuraavan kerran naiset pelaavat salibandya Vammalassa Donitsi areenalla 3. helmikuuta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top