ILMOITUS

Pakkasukko puhisee

Kolumni

Mika Hyssi

Lähes viikon kestänyt napakka pakkanen on tehnyt kiusaa Etelä-Suomessa. Termostaatit höyryävät ja energiamittarit vilisevät numeroita, kun ihmiset yrittävät synnyttää lämpöä koteihinsa. Onpa joku joutunut värjöttelemään 16 asteen sisälämmössä inhimillisen virheen takia.

Viime viikolla kova pakkanen jäädytti Kiikan Kilpikosken veden pohjasta ylöspäin. Tulvan riskin minimoimiseksi veden virtausta vähennettiin voimalaitoksissa hetkellisesti ja paikalle hälytettiin paikallinen palokunta. Dynamiitin avulla virtaus saatiin normalisoitumaan.

Autoilijoille yli 20 asteen pakkanen on aiheuttanut päänvaivaa. Uudenkarhea Opel päätti jäädä työpäivänä kotipihaan, mutta nuhapumppu-Nissan ulvahti käyntiin pienoisen polkemisen jälkeen.

Sääennustajat ovat ennustaneet pakkasukon jäävän tauolle hetkeksi aikaa. Saapa nähdä, milloin pakkanen yllättää jälleen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top