Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kirjastonhoitaja Neiti Karttunen: "Hyvä yleisö, saanko esitellä viivakoodinlukija Leo Laserin!"

Uutiset

Neiti Karttunen on järjestyksen nainen. Hän löytää kirjastosta satukirjan, jonka sadut ovat menneet sekaisin. "Niin totta kuin nimeni on Karttunen, prinsessat ja porsaat eivät kuulu samaan satuun!" kiljuu Karttunen ja joutuu itse sekaisin olevaan satuun. Kirjaseikkailun aikana tutustutaan yksinäiseen prinsessaan, kolmeen villiin possuun ja menninkäiseen.

Karttunen panee toimeksi ja pian onkin satu järjestyksessä. Rakentaapa yleisö Karttusen johdolla vielä polkypyörän häämatkalle aikovalle prinsessalle ja mennikäiselle. Tarinan päätteeksi Neiti Karttunen päättää lähteä viivakoodinlukija Leon kanssa maailman-ympärysmatkalle tuulettumaan.

Näyttelijä Tarja Hemminki oli tarjoutunut pitämään Sadut sikin sokin -näytelmää Äetsän pääkirjastoon. Reilu puolituntinen seikkailutarina kirjastonhoitaja Neiti Karttusen ja viivakoodinlukija Leo Laserin kommelluksista sekaisin olevassa sadussa oli monipuolinen. Lapset olivat hyvin tarinan juonessa mukana. Tarinaa seurasi yhteensä 80 henkeä, joista 60 oli lapsia.

Tarja Hemminki työskentelee vakituiseen Turun Uuden Teatterin näyttelijättärenä. Neiti Karttusena Hemminki on touhottanut jo 60 kertaa ja kesällä pitäisi ylittyä satasen raja.

Kuva: Anne Virtanen

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top