Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Köyliön Lallintalon diskoillat historiaa

Uutiset

Äetsäläisnuortenkin suosiota nauttineen Köyliön Lallintalon lauantaiset diskoillat on lopetettu. Yleisö ei ottanut lakkauttamisuutista kiitoksella vastaan.

Diskoiltojen lopettamisesta päätti Lallintalon omistava yhteisö. Samalla kariutui Club Zenith -hanke. Lalliksen nettisivujen viestitaululla nuoret ovat esittäneet kärkkäitä kommentteja diskon sulkemisesta. Monissa alapään termeillä höystetyissä kirjoituksissa on toivottu paikan avaamista uudelleen. Toisaalta useissa viesteissä on kritisoitu Lalliksen viime syksyn esiintyjälistaa ja todettu, ettei ainakaan samanlaisella tarjonnalla olisi kannattanut jatkaa. Keskustelijat ovat myös pohtineet, missä alle 18-vuotiaat voivat tästä eteenpäin viettää lauantai-iltojaan.

Lalliksen nettisivut toimivat vielä toistaiseksi osoitteessa http://lallis.cjb.net. Saitilta on linkki viestitauluun.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top