Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Salibandyturnaus Vammalassa

Uutiset

Viime viikonloppuna järjestettiin naisten II-divisioonan länsilohkon turnaus Vammalassa Donitsi-areenalla. Vammalasta kaksi joukkuetta, RoPo ja Kopteri, pelaavat kyseisessä lohkossa ja tällä kertaa oli järjestävänä joukkueena Kopteri.

RoPolaiset lähtivät turnauspäivään taistelumielellä, sillä vastaan he saivat kaksi kovaa joukkuetta. Ensimmäisessä pelissä vastustajaksi tuli TPS II. Peli oli RoPolaisten hallussa ja yhdessä vaiheessa vammalalaiset johtivatkin 1-4. Sitten tuli muutama ikävääkin ikävämpi lipsahdus ja pelin viimeinen minuutti käynnistyi lukemissa 3-4. RoPolaiset saivat pallon, kun peliaikaa oli jäljellä enää 30 sekuntia. Kuusi sekuntia myöhemmin toteutui RoPolaisten pahin painajaisuni: TPS hyökkäsi kolmella kahta vastaan ja lopulta yksi heistä pääsi läpiajoon. Pallo löytyi hetkeä myöhemmin RoPon maalivahdin selän takaa, eikä sensuurin vuoksi voi kertoa mitä maalivahdin mielessä liikkui. Totaalinen katastrofipeli päättyi lukemin 4-4 eli pisteet jaettiin, molemmille joukkueille yksi piste.

Toisessa pelissä jokainen RoPolainen uhkui peli-intoa ja kaikki olivat valmiita taistelemaan. Edellinen peli oli poispyyhitty ja keskittyminen tulevaan oli totaalista. Ainoa asia, joka hieman pisti miettimään oli se, että vastaan asettui sarjajohtaja AFC Campus Turusta. Turkulaiset eivät olleet hävinneet yhtään peliä, eivätkä pelanneet edes tasapelejä vaan ovat voittaneet kaikki kaudella pelaamansa pelit. Tiukka kamppailu alkoi. Ensimmäisen maalin, jossa oli säkää liikaa mukana, teki Turun joukkue. Toisen maalin teki RoPon pelaaja, joka hienon rynnistyksen päätteeksi pääsi yksin läpi ja laittoi pallon yläkulmaan. Suunnattomasta yrityksestä huolimatta kumpikaan joukkue ei saanut enempää maaleja aikaiseksi, joten peli päättyi tasan 1-1. RoPolaisten tyytyväisyyden ja riemun näki ilmeistä, olivathan he pelanneet tasan, ensimmäisenä joukkueena AFC Campuksen kanssa. Tasapeli tuntui voitolta. Sunnuntain saldona RoPolle kaksi pistettä.

Isäntäjoukkue Kopteri puolestaan hävisi ensimmäisen pelinsä 10-1. Kopteri hävisi myös toisen pelin.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top