Kanavat aalloilla

Kolumni

Samuli Kinnari

Radioasemien toiminta on Suomessa mullistunut merkittävästi. Kymmenisen vuotta sitten ympäri maata perustettiin suurella innolla paikallisia kanavia. Asemat eivät kuitenkaan osoittautuneet kultakaivoksiksi.

Moni paikallisradio on viimeisten vuosien aikana kompuroinut urakalla. Taloudellisessa ahdingossa painiskelleiden asemien pelastajiksi on löytynyt kansainvälisiä yhtiöitä. Harva paikallisradio voikaan enää ratsastaa alkuperäisellä toiminta-ajatuksellaan. Useat kanavat ovat menettäneet omaleimaisuutensa kirjavien omistajajärjestelyjen seurauksena.

Valtioneuvosto päätti hiljattain analogisten radioiden toimiluvista. Hakukierros kiinnosti monia uusiakin yrittäjiä. Kanavatarjonta onkin tämän vuoden aikana lisääntymässä.

On tietenkin mukavaa, että on valinnanvaraa. Ratkaisematon yhtälö kuitenkin on se, mistä kaikille kanaville löytyy kuuntelijoita?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top