Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Nettiasiointiautomaatteja Posteihin

Uutiset

Suomen Posti Oy tuo tänä vuonna internet-asiointiautomaatit noin 300 toimipaikkaansa eri puolilla maata. Automaateilla voi hoitaa muun muassa pankkiasioita, käyttää sähköpostia, tehdä ostoksia internet-kaupoissa, tulostaa ja ostaa lippuja eri tapahtumiin, varata ja ostaa matkoja, tehdä postimyyntitilauksia sekä asioida viranomaisten kanssa.

Valtakunnallisten asiointipalveluiden lisäksi laitteet tarjoavat paikallisten palveluteemojen alle koottuja kokonaisuuksia. Teemat voivat liittyä esimerkiksi paikallisten yrittäjien, palveluntarjoajien, kuntien ja viranomaisten toimintaan.

Postin yhteistyökumppanina automaattihankkeessa on Union Internet Systems Oy. Yhtiö vastaa automaattien ja palvelukonseptien kehittämisestä, järjestelmänhallinnasta sekä mediamyynnin koordinoinnista. Automaattien sisältöpartnereista ensimmäiset sopimukset on solmittu Jippii Group Oyj:n kehittämästä Jippii Tickets -palvelusta. Neuvotteluja myös muiden eri alojen sisältöpalvelujen tarjoajien kanssa käydään parhaillaan.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top