ILMOITUS

Nousulupa myönnetty

Kolumni

Samuli Kinnari

Sänky tuli viime viikon aikana tutuksi. Olin sairaana.

Pari viikkoa sitten perjantaina jouduin ottamaan vastaan nousuluvan Tellukselta. Lennonjohto oli päättänyt, että minun on aika siirtyä flunssaisten planeetalle. “En tahdo!” änkytin vastaan. “Ei tässä ole haluilla mitään tekemistä. Sinä menet”, vastasi lennonjohtaja. Pian havaitsinkin olevani vajaan neljänkymmenen asteen kuumeessa. Leijuin korkealla ilmatilassa.

Yritin laskeutua takaisin Tellukselle useaan otteeseen. Lennonjohto ei kuitenkaan ollut kanssani samaa mieltä. Kun puoli viikkoa oli mennyt, sain kuumeen, lievien nivelkipujen, yskän ja nuhan kumppaniksi myös raastavan kurkkukivun.

Liihotellessani seitsemättä päivää Telluksen ulkopuolella, lennonjohto alkoi taipui. “No, okei. Voit siirtyä odottelemaan laskeutumista”, henkilökunta totesi. “Kiitos, kiitos! Lennonjohtaja, olet mahtava”, huikkasin vastaukseksi.

Viikon pyrähtelyn jälkeen laskeuduin Tellukselle.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top