ILMOITUS

Nuorisovaltuusto aloitti työryhmiä perustamalla

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisten kaupungin uusi nuorisovaltuusto aloitti kautensa muutama viikko sitten. Ensimmäisen kokouksen esityslistalla oli muun muassa työjärjestyksen ja toimintasuunnitelman laatimiset.

Nuorisovaltuuston kokouksen avasi Huittisten vapaa-aikatoimensihteerin virasta virkavapaalla oleva Erkki Häkli. Hän toivotti puheenvuorossaan osallistujat tervetulleiksi. Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin suljetulla lippuäänestyksellä Jesse Virtanen ja varapuheenjohtajaksi Jani-Matti Kinkku. Sihteerinä toimii vapaa-aikatoimensihteeri. Ensimmäinen kokous kuitenkin teki poikkeuksen, koska kynää heilutti vapaa-aikaohjaaja Sirkka Kuja-Kanto.

Nuorisovaltuusto perusti neuvonpidossaan useita työryhmiä. Ensimmäisen tehtävänä on valmistella työjärjestys. Toinen työryhmä asetettiin laatimaan nuorisovaltuuston toimintasuunnitelma ja talousarvio kuluvalle vuodelle. Kolmannen tehtävänä on nuorisotilahankkeen vauhdittaminen. Neljännen toimenkuvaan kuuluu musiikkiopiston tilakysymykseen vaikuttaminen. Kaikkiin työryhmiin voidaan ottaa jäseniä myös nuorisovaltuuston ulkopuolelta.

Huittisten nuorisovaltuusto kokoustaa seuraavan kerran ensi viikon tiistaina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top