ILMOITUS

Vammalan kihlakuntaa ei lakkauteta

Uutiset

Samuli Kinnari

Alue- ja kuntaministeri Martti Korhonen ei vie kihlakuntajaon muuttamista hallituksen käsittelyyn. Ministeri katsoo, että vireillä olleen osittaisen uudistuksen toteuttaminen ei ole nyt välttämätöntä. Kihlakuntajaon muuttaminen ei myöskään tukisi maan kaikkien osien tasapainoista alueellista kehittämistä.

Nykyiset 90 kihlakuntaa perustettiin joulukuussa 1996 toteutetulla valtion paikallishallinnon uudistuksella. Vammalan kihlakuntaan kuuluvat Vammalan lisäksi Äetsä, Punkalaidun, Kiikoinen, Lavia ja Suodenniemi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top