Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Organisaatio, joka antoi Äetsän kunnalle TÖRPPÖ-palkinnon – Mikä ihmeen MEKA TV?

Uutiset

KeViKen kotiseutuprojekti ja Myötätuulen viesti ovat äetsäläisille ainakin nimeltä tuttuja. Moni osaa yhdistää termit haparoiden kunnan kansalaisopistoon, mutta siihen tiedot usein tyrehtyvätkin.

Myötätuulen viestin ja KeViKen kotiseutuprojektin taustalla seisoo myös Mediaa kaikille tuotantoverkosto eli MEKA TV. Taannoin jatkuvalämmitteiseksi ideageneraattoriksi itsensä esittelevä organisaatio muisti Äetsää TÖRPPÖ-palkinnolla. Titteli tuli, koska kunta päätti lakkauttaa kansalaisopiston.

KeViKe Opisto ja MEKA TV ovat tehneet yhteistyötä Äetsän kansalaisopiston kanssa vuodesta 1994 lähtien. Keskeinen rooli hankkeissa on ollut rehtori Kaisu Mikkelällä. Yksi Mediaa kaikille tuotantoverkoston ja kansalaisopiston yhteistyön hedelmistä on viisi kasettia käsittävä videosarja Äetsän käsityö- ja kulttuuriperinteestä.

Vaikka MEKA TV periaatteessa yrittääkin olla kovin avoin, on organisaatio kuitenkin hyvin vaikeaselkoinen. Titteleitä, projekteja ja lyhenteitä on niin paljon, ettei maallikko pysy niissä kärryillä. Eipä taida Mediaa kaikille tuotantoverkostokaan itsestään kaikkea tietää. Organisaation nettisivuilla on julkaistu yksi määritelmä MEKA TV:stä. Muutoin saitillakin epäillään, että määritelmiä on yhtä monta kuin määrittelijöitä.

Mediaa kaikille tuotantoverkostoon kuuluu lähes 80 ihmistä 11 yhteisöstä. Joukkio tuottaa muun muassa eri projekteissa satamäärin ideoita.

Mediaa kaikille tuotantoverkostosta voi ottaa selkoa nettiosoitteessa http://www.meka.tv.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top