ILMOITUS

Verkkojournalistit haluavat sananvapauslain eduskuntaan tänä vuonna

Uutiset

Samuli Kinnari

Verkkojournalismin seura kehottaa oikeusministeriötä huolehtimaan siitä, että sananvapauslain valmistelu saadaan valmiiksi viimeistään syyskuun alussa. Silloin voidaan olettaa, että laki ehtii eduskuntakäsittelyyn vielä tämän vuoden aikana.

“Olisi suuri vahinko, jos oletettavasti suuria intohimoja herättävä sananvapauslaki viivästyisi tästä ja sotkeentuisi seuraavien eduskuntavaalien vaalitaisteluihin”, totesivat verkkojournalistit kevätkokouksessaan.

Seura muistuttaa myös siitä, ettei lähdesuojaa saa uudessa sananvapauslaissa millään muotoa kaventaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top