Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Verkkojournalistit haluavat sananvapauslain eduskuntaan tänä vuonna

Uutiset

Verkkojournalismin seura kehottaa oikeusministeriötä huolehtimaan siitä, että sananvapauslain valmistelu saadaan valmiiksi viimeistään syyskuun alussa. Silloin voidaan olettaa, että laki ehtii eduskuntakäsittelyyn vielä tämän vuoden aikana.

"Olisi suuri vahinko, jos oletettavasti suuria intohimoja herättävä sananvapauslaki viivästyisi tästä ja sotkeentuisi seuraavien eduskuntavaalien vaalitaisteluihin", totesivat verkkojournalistit kevätkokouksessaan.

Seura muistuttaa myös siitä, ettei lähdesuojaa saa uudessa sananvapauslaissa millään muotoa kaventaa.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top