Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Avoimien ovien päivä sujui rauhallisesti

Uutiset

Avoimien ovien päivänä tiistaina Äetsän virastotalolla ja kirjastossa ei törmätty suureen kävijätulvaan.
Normaalia hieman vilkkaamman päivän vetonaulana kirjastossa kaupattiin poistokirjoja: aikuisten kirjallisuudesta sai pulittaa kymmenen markkaa kappaleelta ja lasten- ja nuorten kirjoista selvisi puolet halvemmalla. Poistokirjakavalkadi oli tällä kertaa tavallista laadukkaampaa, sillä vanhojen, hyväkuntoisten romaaneiden kaksoiskappaleita kirjaston varastosta löytyy kymmeniä.

Laadukasta lukemista oli mahdollista saada antikvariaattien hintojakin halvemmalla. Eräs nuori mies aikoikin ostaa yhdeksän kirjaa, mutta mukana oli vain kolmekymppiä. Poika ei huomannut kirjojen hintoja, vaan luuli saavansa kolme kympillä.

Virastotalon yläkerrassa oli mahdollista pysähtyä hörppäämään päivän kofeiiniannos ja mässyttää pullapitkoa.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top