ILMOITUS

Avoimien ovien päivä sujui rauhallisesti

Uutiset

Mika Hyssi

Avoimien ovien päivänä tiistaina Äetsän virastotalolla ja kirjastossa ei törmätty suureen kävijätulvaan.
Normaalia hieman vilkkaamman päivän vetonaulana kirjastossa kaupattiin poistokirjoja: aikuisten kirjallisuudesta sai pulittaa kymmenen markkaa kappaleelta ja lasten- ja nuorten kirjoista selvisi puolet halvemmalla. Poistokirjakavalkadi oli tällä kertaa tavallista laadukkaampaa, sillä vanhojen, hyväkuntoisten romaaneiden kaksoiskappaleita kirjaston varastosta löytyy kymmeniä.

Laadukasta lukemista oli mahdollista saada antikvariaattien hintojakin halvemmalla. Eräs nuori mies aikoikin ostaa yhdeksän kirjaa, mutta mukana oli vain kolmekymppiä. Poika ei huomannut kirjojen hintoja, vaan luuli saavansa kolme kympillä.

Virastotalon yläkerrassa oli mahdollista pysähtyä hörppäämään päivän kofeiiniannos ja mässyttää pullapitkoa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top