Kunnan kotisivu uusittu

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnan internet-kotisivu on uusittu sekä visuaalisesti että osin myös sisällöllisesti. Muutos aikaisempaan on melkoinen.

Uusitun kotisivun osoite ohjaa surffaajan ensin aloitussivulle, jonka vaakunamaisemaa klikkaamalla pääsee varsinaiselle etusivulle. Hyvin samantyylinen ratkaisu on ollut käytössä esimerkiksi Huittisten kaupungin saitilla jo noin vuoden ajan.

Äetsän uusitulta kotisivulta löytyy muun muassa yleistietoa kunnasta, historiaa, informaatiota hallinnosta, ajankohtaisia asioita, tapahtumakalenteri ja tonttiopas. Myös hallinnon toimielinten kokouspöytäkirjoille on varattu oma paikka.

Uusi sivu on huomattavasti edeltäjäänsä ajantasaisempi ja huolellisemmin tehty. Edelleen saitilla on kuitenkin runsaasti kirjoitusvirheitä ja vanhentunutta tietoa. Esimerkiksi Äetsän lukion va. rehtoria kutsutaan “va. ukion” rehtoriksi. Puutteita ja epätarkkuuksia on myös sähköpostiosoitteissa ja hallinnon toimielinten jäsenten tiedoissa. Erityisen verkkaisesti päivittyvät koulujen sivut. Pääsääntöisesti esimerkiksi työpäivätiedot ovat peräisin viime vuodelta.

Uusitun kotisivun on valmistanut WeBuilders Ay, jonka juuret ovat aikaisemman saitin kyhänneessä NuoriAetsa.net -projektissa. Kasvonsa pessyt sivu avautui virallisesti tiistaina. Osittain saitti kuitenkin oli käytössä jo sunnuntaina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top