Valtuusto ja hallitus kokoustavat

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnanhallitus kokoustaa tänään tiistaina ja kunnanvaltuusto viikon kuluttua. Valtuuston esityslistalla on muun muassa useita kauppakirjan hyväksymisiä ja kaksi lisämääräraha-anomusta. Käsittelyssä on myös lista viime vuoden valtuustoaloitteista, joita tehtiin kaikkiaan kahdeksan kappaletta. Lisäksi valtuusto valinnee kunnanhallituksen esityksen mukaisesti yhden uuden kiinteistötoimitusten uskotun miehen Kati Intosen tilalle. Tammikuussa tehty päätös ei ole pätevä, koska kiinteistötoimitusten uskotuksi mieheksi ei saa valita alle 25-vuotiasta tai 63 vuotta täyttänyttä henkilöä.

Kunnanhallituksen esityslistalla on muun muassa Äetsän kunnan henkilöstön eläke- ja aktivointipaketista päättäminen. Hallitus postittaa päätösesityksen valtuuston kokoukseen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top