MAINOS

RoPon salibandynaisten kausi päättyi

Uutiset

Tanja Kallio

Roismalan Ponnistuksen naisten kausi päättyi viime lauantaina Turussa pelattuun turnaukseen. Vastaansa RoPolaiset saivat toisen vammalalaisjoukkueen, Kopterin, jonka kanssa he pelasivat tasapelin 1-1.

Pelin jälkeen RoPolaisten mieli oli hetken aikaa maassa, sillä voitto olisi maistunut paljon paremmalta ja sitä lähdettiin myös alun perin hakemaankin. Tasapeli kuitenkin kasvatti voitontahtoa seuraavaan peliin, jolloin vastustajaksi tuli Salba Raumalta. Raumalaiset olivat voittaneet ensimmäisen pelin RoPoa vastaan, mutta nyt vammalalaisten voitontahto oli niin kova, että Salba joutui taipumaan luvuin 3-2.

Roismalan Ponnistus sijoittui lopullisissa pisteissä 4. sijalle sarjataulukossa. Kaksi parasta joukkuetta nousi suoraan 1. divisioonaan ja kolmas joukkue karsii. Lohkon viimeinen joukkue tippui 3.divisioonaan.

Roismalan Ponnistuksen kannalta lauantaina myöhemmin pelatut pelit olivat ratkaisevia, sillä joukkue oli vähällä päästä karsimaan 1. divisioonan paikasta. Kopterin tilanne oli myös osittain jännittävä, sillä he ovat viimeinen joukkue, joka pysyi 2. divisioonassa. Yhteenvetona todettiin, että vammalalaisten joukkueiden tasapeli vei RoPolta mahdollisuuden karsintapaikkaan, mutta piti Kopterin 2.divisioonassa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top