Ei tehistä

Kolumni

Mika Hyssi

Vaikka kenraali Waterbergin ystävä Mustikkajoki joutuikin sarjassa teho-osastolle, en tiennyt että se olikin viime viikon ainoa Teho-osasto -annos.

Nelosen amerikkalaisen komediasarjan Spin Cityn jälkeen käänsin kanavan MTV3:lle. Ruudussa pyöri tuttuun tapaan sähkeuutiset ja ajattelin “tehiksen” alkavan normaalisti. Ruutuun ilmestyikin mainoskatkon jälkeen kaksi hullunkurista miesnaamaa. “Nyt siis mennään ensimmäiselle jatkoajalle”, selosti lätkämies.

Kello 21.37 jääkiekkopelin selostaja kertoi “teharin” faneille ikävän uutisen: “Teho-osaston ystäville tiedoksi, että Teho-osaston tämänkertainen jakso siirtyy nähtäväksi myöhemmin… nyt seurataan lätkää loppuun asti.” Kuuluttaja ei kertonut, tarkoittiko hän myöhemmällä ajankohdalla torstai-iltaa, perjantaita vai seuraavaa torstai-iltaa. Siispä videot nauhoitukseen.

Käänsin West Wingille. Olin presidentti.

Kelasin videoita. Ei tehistä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top