Vanha kirjallisuus vetää Vammalaan

Uutiset

Jälleen ensi kesänä Vammalassa vietetään Vanhan kirjallisuuden päiviä. Tapahtuman teemana tänä vuonna ovat Tulenkantajat. Kirjallisuuden ystävät kohtaavat Sylvään koululla 29.-30. kesäkuuta.

Vanhan kirjallisuuden päivillä on esillä neljä näyttelyä. "Ex librikset tulenkantajien mukana" on koottu Heikki Kiljanderin kokoelmista. "Tuttu ja tuntematon Waltari" puolestaan esittelee suosikkikirjailijan. Mika Waltari -seuran järjestämä näyttely on koottu Eero Vartion kokoelmista. Bibliofiilien Seura ry:n kaksi näyttelyä ovat "Inkkari ja prinsessa" sekä "Tulenkantajien esipainoksia".

Vammalan vanhan kirjallisuuden päivien takana on Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry. Yhdistys on perustettu Vammalassa 8. joulukuuta vuonna 1986. Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry:n hallituksen puheenjohtaja on professori Juhani Lokki. Muut hallituksen jäsenet ovat varapuheenjohtajana toimiva sosiaalineuvos Rauno Laitinen, kirjailija Jorma Krannila, vuorineuvos Tauno Matomäki, erityisopettaja Timo Roos, kirjakauppias Anssi Arohonka ja toiminnanjohtaja Ilpo Tiitinen, joka on yhdistyksen sihteeri.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat