ILMOITUS

Karsinnan aika

Kolumni

Samuli Kinnari

Tuplapalveluista on Äetsässä väännetty kättä jo kauan. Kiikan ja Keikyän aikojen perinnöstä olisi kuitenkin hiljalleen päästävä eroon. Nykyinen rahan lappaminen ei voi jatkua loputtomiin.

Maantieteelliset tai väestölliset seikat eivät puolla Äetsän tuplapalveluiden ylläpitämistä. Laaja verkosto porskuttaa eteenpäin ainoastaan perinteiden ja uskalluksen puutteen vuoksi. Kerran saadusta onkin vaikea luopua.

Nykyinen tuhlaaminen tulee ennen pitkää kalliiksi. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten suuren hinnan kuntalaiset ovat tuloveroprosentillaan tuplapalveluista valmiit maksamaan. Kun laiva kyntää ylisuuressa lastissa syvällä, se ennen pitkää hörppää vettä. Molskahdusta odotellessa voi vaikkapa pohtia, onko viisasta hoitaa monta palvelua huonosti vai yksi kunnolla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top