ILMOITUS

Luotolan perheeseen on kajottu

Kolumni

Mika Hyssi

Kotikadun Karin Luotola ei ole enää viikkoihin ollut oma itsensä. Ensin Karin höynähtää vanhan tutun velmun huurteisiin ja lakkauttaa korjaamopuolen. Hanneksen paljastettua Karinille, että Kimmo Söder on hiv-positiivinen, alkaa Karin käyttäytyä lapsellisesti ja tilaa itselleen jopa ajan hiv-testiin. Tökeröäkin tökerömpää.

Anitta Niemen karismaattinen ja itsestään huolta pitävä Karin Luotola on lässähtänyt. Anitta Niemen vakavan sairauskohtauksen ja pitkän sairasloman ajaksi hahmoa palkattiin esittämään Virve Larimo, joka yrittää olla uskollinen Niemen esiintymistavalle, mutta yrittää astua liian isoihin saappaisiin.

Viime viikon jaksossa Hannes paljasti Karinille, että Kimmo on hiv-positiivinen. En tiedä mitä käsikirjoittajat ovat oikein ajatelleet, mutta ei Karin olisi ollut tuosta moksiskaan. Karin olisi raivoissaan Hannekselle, kun tämä oli pimittänyt tietoa, mutta ei hän nyt sentään alkaisi desinfioimaan paikkoja ja itseään tämän takia.

Luotolan perheeseen on kajottu. Virve Larimon eleetön näytteleminen latistaa tunnelmaa. Hän on Karin, mutta hän ei näytä Karinilta, ei kuulosta Karinilta eikä ole “sisällä” tarinassa. Karin on Karin vain Anitta Niemen ollessa rivissä.

Toivottavasti jo syksyn jaksoissa saamme nähdä pirteän ja samalla kärkevän Karin Luotolan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top