Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Helluntaiseurakunnan nuoret netissä

Uutiset

Vammalan helluntaiseurakunnan nuoret ovat avanneet internet-kotisivun. Tyylikäs ja monipuolinen kokonaisuus sisältää muun muassa tietoa tapahtumista, valokuvia ja sanomalehtimäisen leikekirjan. Sivulta selviää myös, että alle 20-vuotias helluntailainen eli hellari "syö vuodessa noin kottikärryllisen" kebablihaa.

Kotisivun teksteistä vastaa pääosin Matti Kankaanniemi. Kuvat ja piirustukset ovat puolestaan saitin ylläpidosta huolehtivan Markus Vainiomäen käsialaa. Kotisivun ideanikkarina toimii Lari Hiirijoki. Helluntaiseurakunnan nuorten kotisivu löytyy osoitteesta http://www.go.to/nuoret.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top