ILMOITUS

Helluntaiseurakunnan nuoret netissä

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan helluntaiseurakunnan nuoret ovat avanneet internet-kotisivun. Tyylikäs ja monipuolinen kokonaisuus sisältää muun muassa tietoa tapahtumista, valokuvia ja sanomalehtimäisen leikekirjan. Sivulta selviää myös, että alle 20-vuotias helluntailainen eli hellari “syö vuodessa noin kottikärryllisen” kebablihaa.

Kotisivun teksteistä vastaa pääosin Matti Kankaanniemi. Kuvat ja piirustukset ovat puolestaan saitin ylläpidosta huolehtivan Markus Vainiomäen käsialaa. Kotisivun ideanikkarina toimii Lari Hiirijoki. Helluntaiseurakunnan nuorten kotisivu löytyy osoitteesta http://www.go.to/nuoret.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top