ILMOITUS

TV-maailma käy kotona

Kolumni

Mika Hyssi

Aiemmin omana lehtenä, nykyisin Seuran ja Suomen Kuvalehden kylkiäisenä julkaistava TV-maailma kertoo Suomen herra Oloneuvoksille viikon ohjelmatiedot sekä tietoa ja taustaa tv- ja elokuvamaailman tapahtumista.

Katso-lehden kilpailijaksi ammennettu TV-maailma hörhöili hetken tv-lehtien seassa, mutta ei kannattanut – ei edes televisiossa. Lähes kulttimaiseksi muodostunut Katso-lehti istuu tukevasti tv-lehtien kultapallilla.

TV-maailma -lehden romahduksen myötä lehti muokkasi linjojaan, laihtui ja tykästyi liitteeksi. Lehtien sivuilta löytyy video- ja dvd-elokuvien arviointeja, levyarviointeja mutta myös tietokonepelien arvosteluja. Erityisen mielenkiintoisia ovat katsojien lähettämät palautteet, jossa ilahduttavan monet eivät piiloudu nimimerkin taakse.

Erityistä kiitosta lehti saa ohjelmatietojen ajantasaisuudesta. Vaikka viime hetken muutoksia ei lehti pysty ennustamaan, niin ainakin Teho-osaston viimeisen jakson ajankohta (27.4.2001 klo 21.00) oli ilmoitettu oikein. Paikallisen Tyrvään Sanomain samaisen viikon torstain lehdessä ohjelmatiedot olivat virheellisiä. Teho-osaston viimeisen jakson esittämisajankohdasta ilmoitettiin MTV3-kanavalla kahteen otteeseen, teksti-tv:ssä ja MTV3:n nettisivuilla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top