Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Vanhan kirjallisuuden päiville 100 000 markkaa

Uutiset

Opetusministeriö on myöntänyt tukea 105 valtakunnallisen kulttuuritapahtuman järjestämiseen. Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry sai ensi kesän Vanhan kirjallisuuden päivien järjestämiseen 100 000 markkaa.

Vanhan kirjallisuuden päivät kokoavat kirjallisuuden ystäviä Sylvään koululle Vammalaan 29.-30. kesäkuuta. Tapahtumassa on kirjamyynnin lisäksi esillä useita näyttelyitä. Ensi kesän Vanhan kirjallisuuden päivät avaa valiokuntaneuvos Pentti Arajärvi.

Lähiseudulta opetusministeriöltä saivat tukea myös Ikaalisissa järjestettävät Sata-Häme Soi -juhlat (300 000 markkaa) ja Harjavallassa pidettävä Vasket Vallassa -puhallinmusiikkitapahtuma (20 000 markkaa). Yhteensä rahaa oli jaossa 17,5 miljoonaa markkaa.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top