Apteekki muuttaa Postin entisiin tiloihin

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnanviraston liikesiivessä sijaitsevat entiset Postin tilat eivät kauaa ehdi olla tyhjillään. Kunnanhallitus päätti vuokrata huoneiston apteekille.

Apteekkari Olli Järveläisen mukaan tilat mahdollistavat parempien palveluiden ja yksityisyyden tarjoamista apteekissa asioiville. “Lisäksi voimme kehittää apteekkipalveluja nykyaikaisemmaksi ja yhä paremmin kuntalaisten tarpeita tyydyttämään”, Järveläinen toteaa.

Kunnanhallitus päätti laskuttaa tiloista vuokraa 6 000 markkaa kuukaudessa. Itsenäisen postikonttorin toiminta loppui Äetsässä huhtikuussa. Pehulassa postipalveluja tarjoaa Ruokavarastossa palveleva asiamiesposti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top