Simo on selviytyjä, kaukana poissa

Kolumni

Mika Hyssi

Perjantai klo 19.45. Tutulla ranneliikkeellä käynnistyy viihteellinen maailmanympärysmatka. Puujalkavitsien matkaama 45 minuuttinen on nopeasti koluttu: “Minä olen matkaoppaanne Simo Frangén. Minä en lähde maailmanympärysmatkalle, minä lähden Tampereelle! Moiii!”

Simo Frangénin juontama Maailmanympäri-ohjelma on tarkasti suunniteltu maantietoaiheinen tietokilpailu, joka toimii lähinnä Alivaltiosihteerin vitsien voimin. Pirtsakkaan tamperelaisjuontajan huumorikopasta ei pohja vielä näy, sillä Simo on aidosti hauska. Voidaan sanoa, että maantieto on ohjelmassa ikään kuin vitsien lisukkeena.

MTV3 tarjoaa vastapainoksi lauantaisin suomalaisvoimin tähditettyä Far Outia. Muun muassa Tilt!-ohjelmassa pölpöttävä naisjuontaja jaksaa ärsyttää. Muuten kaunis nainen on jatkuvassa täpinässä, joka kostautuu katsojalle loputtomana puheensorinana, sillä neitonen ei-tajua-edes-pitää-hengähdystaukoa.

Maailmalla alusta lähtien seikkailleet Tatu ja Eeka näyttävät jatkavan maailmanympärysmatkaansa ensi syksynäkin. Poikia ei niin vain ykköspallilta pudoteta, ovathan he saaneet jo oman fanisaitin internetiin. Toisaalta, pojille ei ole löytynyt vielä edes kunnon vastusta. Kauan eläköön Tatu ja Eeka, over and out.

Kauhulla odotan kesäkuun alkupuolella käynnistyvää suomalaista seikkailusarjaa, jonka nimeä en muista, enkä tahdokaan tietää. Ohjelman juontaa nimittäin Hugo-tyttönä tuttu Taru Valkeapää. Siinä on hauskuus poissa, kun tämä neiti pääsee vauhtiin.

Roger.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top