Kevään ylioppilaita Äetsässä 26, kaikki läpäisivät

Uutiset

Mika Hyssi

Yo-tutkintolautakunta lähetti viime perjantaina tiedot ylioppilastuloksista Suomen lukioihin. Ylioppilaskirjoituksiin osallistui tänä keväänä jälleen abiturientteja, joista osa oli kirjoittanut jonkun aineista jo viime syksynä.

Äetsässä valkolakin saajia on 26, Vammalassa 119. Äetsän ylioppilaat ovat: Erik Haavisto, Marika Helenius, Katri Hituri, Kati Hyssi, Juha Järä, Jenni Kainulainen, Janita Kaski, Tarja Kuisma, Taina Kulmala, Niko Kuusinen, Teija laakso, Pasi Lahtinen, Saara Lehtinen, Tuomas Mäkinen, Jouko Nikitin, Tiia Nurmi, Janne Pakarinen, Marja Rantanen, Viljo Rantanen, Linda Salminen, Tiina Syrjänen, Jenni Syväoja, Tiina Vainio, Harri Vastamäki, Tiina Vesalainen, Ella Äijälä.

Onnea uusille ylioppilaille!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top