Keikyän uimahallin toiminta vaakalaudalla

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnanhallitus pohtii muun muassa uimahallitoiminnan uudelleenjärjestelyä tiistain kokouksessaan. Uudelleenjärjestelyä tutkinut työryhmä on tullut siihen tulokseen, että Kiikan uimahallin sulkemisesta saatava vuotuinen kustannussäästö olisi 3 000 markkaa ja Keikyän uimahallin sulkemisesta saatava säästö 248 000 markkaa vuodessa.

Kunnanhallituksen esittelijänä toimiva kunnanjohtaja esittää tiistaina kunnanhallitukselle, että kunnanhallitus esittäisi valtuustolle Keikyän uimahallin toiminnan lopettamista 1. syyskuuta alkaen. Sen jälkeen Kiikan uimahallia kutsuttaisiin Äetsän uimahalliksi ja halliin valmisteltaisiin ja toteutettaisiin liikuntaesteisille tarvittavat parannukset.

Uimahallitoiminnan uudelleenjärjestely on kunnanvaltuuston käsittelyssä tiistaina 12. kesäkuuta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top