Digi-TV -kirjaportaali lanseerataan Vanhan kirjallisuuden päivillä

Uutiset

Samuli Kinnari

Perjantaina Vanhan kirjallisuuden päivillä Vammalassa lanseerataan maailman ensimmäisen digi-TV -kirjaportaalin pilottiversio. Lisäksi esittelyssä on Suomen kirjainstituutin toiminta ja instituutin internet-sivut.

Digi-tv -kirjaportaalin ovat Suomen kirjainstituutin kanssa rakentaneet muun muassa Modirum Oy, Alma Media Oyj, Everscreen Oy, Mobile World Communications Oy ja Digita Oy. Portaaliin ovat merkittävän panoksen tarjonneet Mauri Kunnas, Matti Klinge, Schildts Kustannus Oy, Kustannusosakeyhtiö Otava, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Rudolf Koivun Ystävät ry ja Esko Pietilä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top