Pirkanmaalla edelleen vain Houhajärvessä levää

Uutiset

Samuli Kinnari

Viime viikolla Pirkanmaan levätilanne oli entisellään. Havaintokierroksella ainoastaan Vammalan Houhajärvestä löytyi sinilevää.

Viime viikolla vesien lämpötila oli yleisesti noin 15 astetta. Vasta hieman korkeammat lämpötilat suosivat haitallisten levien kasvua. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten kuluvan viikon lämmin sää vaikuttaa levätilanteeseen.

Männyn siitepölyä havaittiin edelleen viime viikolla useilla leväseurantapaikoilla eri puolilla Pirkanmaata. Siitepöly näkyy veden pinnalla kellertävinä hiutaleina ja se voi muodostaa myös yhtenäisiä lauttoja.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top