Kotivesien saaliit

Kolumni

Samuli Kinnari

Keskikesällä Äetsän seudulla tapahtuu. Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään Vanhan kirjallisuuden päivät Vammalassa, heinäkuun alkupuolella Kiikoisissa tanssitaan purpuria ja puolivälissä Satakunnan Kansansoudun veneet lipuvat Kokemäenjoella kohti Poria.

Paikallisiin kesätapahtumiin kannatta lähteä mukaan, sillä yleisö on kaikkien tempausten elinehto. Useimpien karkeloiden takana on suunnaton määrä koko ajan harvinaisemmaksi käyvää talkootyötä. Kesän paikallistapahtumat ovatkin enemmän seudun ihmisten yhdistäjiä kuin rahasampoja järjestäjilleen.

Varsinkin aurinkoinen sää houkuttelee herkästi merta edemmäs kalaan. Mitäpä jos menojalan kutittaessa seuraavan kerran suuntaisit vaikkapa paikalliseen kesäteatteriesitykseen tai lavatansseihin?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top