Vanhan kirjallisuuden ystävät kohtaavat

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalassa vietetään Vanhan kirjallisuuden päiviä perjantaina ja lauantaina. Sylvään koululla järjestettävä tapahtuma tarjoaa opuksia notkuvien myyntipöytien lisäksi muun muassa näyttelyitä ja luentotilaisuuksia. Tämän vuoden teema on Tulenkantajat. Perjantaina puolenpäivän tienoilla Vanhan kirjallisuuden päivät avasi tasavallan presidentin puoliso, valiokuntaneuvos Pentti Arajärvi.

Ylen Ykkönen radioi Vanhan kirjallisuuden päiviltä tuttuun tapaan Tämän runon haluaisin kuulla -ohjelman. Suorassa lähetyksessä tänään perjantaina kuullaan yleisön toivomia Elina Vaaran ja Katri Valan runoja. Lausujina ovat Emilia Pokkinen ja Marja Packalen. Satu Koskimiehen ja Juha Virkkusen toimittama ohjelma lähetetään Sylvään koulun juhlasalista. Viidenkympin hintaisia pääsylippuja voi ostaa ovelta ja Vanhan kirjallisuuden päivien neuvonnasta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top