Kolmetoista pieleen

Kolumni

Mika Hyssi

Harvoinpa sitä pääsee heinäkuun helteillä kirjoittamaan pääkirjoitusta ja vieläpä perjantaina 13. päivä. Päivä, josta on kehkeytynyt myytti. Päivä, jolloin uskotaan kaiken menevän mönkään.

Tänään vietetään myös valtakunnallista Tapaturmapäivää. Epäonnenpäivää vietetään nyt kuudennen kerran ja tavoitteena on “kiinnittää kansalaisten huomio keinoihin, joilla jokapäiväisiä vaaratilanteita voi välttää.” Päivän tempausta ei järjestetä huvin vuoksi, sillä Tilastokeskuksen vuonna 1997 tekemän haastattelututkimuksen mukaan etenkin kesäkuukausina tapaturmien määrä on korkeimmillaan. Kesälomalaiset ovat normaalia estottomampia liikenteessä, mutta tapaturmat kasvavat myös kotioloissa.

Seuraava perjantainen epäonnenpäivä on onneksi vasta syyskuussa 2002.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top