Kesäjuottolat

Kolumni

Samuli Kinnari

Valitettavan monessa kesätapahtumassa loksahtaa monttu auki hämmästyksestä. Onpa sitten kyseessä soiton, laulun tai liikunnan ympärille koottu festivaali, lähes aina potkua kansalle antaa viina. Usein ilolientä myös virtaa enemmän kuin olisi tarve.

Tapahtumien järjestäjät saavat tietenkin itse päättää, tarjoillaanko paikalla vettä väkevämpiä. Usein olutteltan olemassaoloa perustellaan sillä, että muutoin yleisömäärä jäisi todella pieneksi. Mutta miksi tapahtumia sitten markkinoidaan musiikki- tai liikuntatuokioina eikä juottoloina?

Suomalaisten viinahuuruista festarikäyttäytymistä ei voi kuin ihmetellä. Mitä järkeä on ostaa pääsylippu, jotta pääsee litkimään muovimukista normaalia hinnakkaampaa olutta vesisateeseen? Seuraavana päivänä harva muistaa edes sitä, kuka tapahtumassa esiintyi tai missä ylipäätänsä iltansa istui.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top