Vammalassa soivat vanhat sävelet

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamala Gregoriana -tapahtuma kokoaa vanhan musiikin ystävät viikoksi Vammalaan. Ohjelmassa on muun muassa konsertteja ja mestarikurssi.

Vanhan musiikin päivät järjestetään Vammalassa nyt kuudennen kerran. Tapahtuma alkaa sunnuntaina 22. heinäkuuta Sastamalan kirkossa pidettävällä tähtikonsertilla, jossa esiintyvät sopraano Evelyn Tubb ja luuttutaiteilija Michael Fields. Viikon aikana Karkun evankelisella opistolla on käynnissä mestarikurssi. Sastamalan kirkossa puolestaan on tarjolla konsertteja pitkin viikkoa. Vanhan musiikin päivät päättyvät mestarikurssin opiskelijoiden konserttiin lauantaina 28. heinäkuuta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top