Maaseudun mukavuus

Kolumni

Samuli Kinnari

Vaikka Äetsän kuntaankin ongelmia mahtuu, on maalla kuitenkin kivaa. Täällä voi kävellä soratietä, nuuhkia kesäyön raikkaita tuoksuja, piipahtaa suurmyymälän sijaan lähikaupassa ja pulahtaa uimaan kirkasvetiseen järveen. Maaseudulla on rentoa.

Moni kaupunkilainen ei korvessa elämisen ihanuutta ymmärrä. Mutta onpa myös niin, että moni maalainen ei koskaan rahtaisi kimpsujaan betonilähiöön. Asuinpaikan valintaan vaikuttavatkin monet seikat. Koti on makuasia ja henkilökohtainen juttu.

Maaseudulla kasvaneen voi olla vaikea ymmärtää kaupunkilaisen kiinteätä suhdetta asuinpaikkaansa. Mitä sellaista on betonilähiössä, mitä maalla ei ole? Täällä on mukavia ihmisiä, puhdas luonto, toimivat tietoliikenneyhteydet ja palvelut riittävän lähellä. Kaupunkiinkin täältä pääsee aina halutessaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top