MAINOS

Tätä ei kannata lukea

Kolumni

Samuli Kinnari

Minua häiritsee eräs asia. Kuvittelin taannoin, että olisi mukavaa jos arpakuutio olisi sanonut minulle jotain. Mutta en muista enää mitä. Niin, arpakuutio. Sellainen pieni laatikko, jonka sivuilla pisteitä. Voisikohan ontossa arpakuutiossa asua?

No, anyway. Sinä voisit puolestasi kertoa minulle, miksi luet tätä, vaikka en alkuunkaan suositellut tämän lukemista. Ei tällainen ole tarkoitettu oikein kenenkään silmäiltäväksi.

Jos suonissani virtaisi kuulakärkikynän musteen väristä litkua, olisin siniverinen. Kuvainnollisesti, tietenkin. Mikäli olisin aatelinen, toivoisin, että sukunimeni olisi von Äffendöf. Lisäksi olisi upeaa, jos etunimeni olisi Masuli. Olisin siis Masuli von Äffendöf. Ja vielä enemmän myhäilisin, jos olisin Äetsän ainoa aatelinen.

No, terve Reijo Taipale. Kyllä, yritän parhaillaan kuunnella, mikä on paikkakunnan meininki. Vai mitä sinä käskit tehdä? Mutta en valitettavasti kuule mitään paikallista, vaan sinun lauluasi. Hoilaisit edes kipalettasi Nää vuodet elämää on. Mutta ei. Jotain letkeän tasapaksua humppaa tulee.

Minulla on muuten ensi viikko kesälomaa. Silloin tämän tilan täyttää toimittaja Mika Hyssi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top