MAINOS

Viinaa ja elämää 2/2

Fisurannan Fiske

Mika Hyssi

Fiske horjahtaa maahan ja hitaasti veri valuu lattialle. Teresa oli seurannut Fisken hoipertelua vajalle ja huomatessaan Fisken ja puukon, hän soitti välittömästi vallesmannin ja ensiapumiehet paikalle.

“Tännepäin, nopeasti!” komentaa Teresa ja juoksee vajalle. Ensiapumiehet tuntevat pulssin, mutta Fiske on ehtinyt menettää paljon verta. Minuutit ovat nyt elintärkeitä. Fiske kannetaan paareilla piipaa-autoon ja viedään sairaalaan. “Enpä olisi Fiskestä uskonut. Pari viikkoa sitten hänellä tuntui olevan kaikki aivan hyvin. Laulettiin yhdessä rillumareitakin”, kertoo vallesmanni Teresalle ja raapii päätään.

Toimenpidehuoneessa lääkärit tökkivät Fiskeä erilaisilla laitteilla ja työntelevät putkia sinne tänne. Operointivälineet leikkelevät Fisken sisuskaluja ja hiki valuen lääkärit yrittävät tehdä ihmeitä. “Käskekää Virtanen tänne… heti!” kuuluu toimenpidehuoneesta. “Meni kammiovärinään, elvytyslaite kuntoon!” jatkaa lääkäri.

Tuntien ponnistelujen jälkeen Fisken elvytystä johtanut lääkäri talsii kahvikuppi kädessä Teresan luo. “Olkaa hyvä.” Lääkäri Karilo ojentaa kahvin Teresalle. “Miehenne toipuu kyllä, mutta vasta hänen herätessään näemme miten aivot ovat vaurioituneet”, kertoo ystävällinen lääkäri Teresalle. “Kiitos. Kiitos!” kiittää Teresa ja kietoutuu lääkäriin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top