MAINOS

Harrastelijamainen kirjakellari.com

Uutiset

Mika Hyssi

Tyrvään Kirjakauppa Oy:n kotisivut ovat majailleet Internetissä muutamia viikkoja. Osoitteessa www.kirjakellari.com avautuva sivu näyttää valitettavan harrastelijamaiselta, vaikka sen on työstänyt vammalalainen Internet-alan yritys.

Kirjakellaria ei voi kutsua nettikaupaksi. Sivuilta löytyy kirjalista aihealueen ja tekijän nimen mukaan järjestettynä. Kirjalistan saa myös Word-dokumenttina. Mielenkiintoisen kirjan löytyessä täytyy se kirjoittaa paperille muistiin, sillä sivuilla ei ole alkeellisinta nettikaupan ominaisuutta: ostoskoria. Tilaus tehdään hankalasti normaalilla palautelomakkeella. Ja mikäli surffaajalla ei ole JavaScript-ominaisuutta päällä, ei tilauslomaketta saa avattua. Lisäksi toimitusehdoissa mainitaan, että lähetyskulut veloitetaan todellisen painon mukaan, joka voi tulla asiakkaalle hyvinkin kalliiksi.

Kirjakellari.com näyttää hieman harrastelijamaiselta. Etusivulla on näkyvissä kävijämäärä, jossa vierailija-sana on varmuuden vuoksi kirjoitettu isolla alkukirjaimella. Sivulla on myös vieraskirja, joka paljastuu ilmaiseksi Freebok-vieraskirjaksi.

Sivun navigointi on selkeä ja yksinkertainen.

Kirjakellari.comin on toteuttanut vuonna 1999 perustettu Vammalan DataSystem.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top