MAINOS

Säännöt koetaan hidasteiksi

Kolumni

Mika Hyssi

Elämässä on liian paljon sääntöjä, joita pitää noudattaa. Jokapäiväisessä elämässä on muistettava käyttäytymissäännöt, osattava maksaa laskut eräpäivään mennessä, noudatettava liikennesääntöjä ja kuunneltava vanhempiansa.

Sääntökerho paisuu joka päivä. Yksinkertaisistakin asioista tehdään vaikeita. Lomakkeissa yhden tiedon unohtaminen voi kääntää lomakkeen sinua vastaan. Yhteishaussa hakemisen unohtaminen jättää sinut ilman työttömyystukia.

Sääntöjä pitää olla. Ei olisi mitään järkeä ajaa autolla liikenteessä, jos kaikki ajattelisivat eri tavalla. Tai tarkemmin ajatellen, niin me ajattelemmekin. Sääntö ymmärretään eri tavalla ja sitä sovelletaan eri tavalla. täysin vedenpitävää sääntöä ei ole. Joku sen ymmärtää väärin tai ei ymmärrä ollenkaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top